Oferta spectacole

dandavid
Pub/Cafenele/Cluburi/Restaurante
… vrei un show inedit, interactiv  de 30 – 60 min, sau chiar mai mult, pentru toti cei prezenti? Doresti clienti noi si o promovare moderna si de succes pentru afacerea ta? Tu decizi!

Evenimente corporate… este stiut ca firmele care se respecta organizeaza diferite evenimente cu angajatii. Indiferent de profilul firmei/companiei, avem solutia pentru personalizarea evenimentului respectiv, putand aduce in prim plan orice ideie/concept/mesaj. Totul se va realiza printr-un show unic, interactiv 100%, cu efecte de magie moderne si umor de calitate.

Ai o lansare de produs? Prezentarea produsului tau printr-o aparitie misterioasa, sau chiar transformare, ii va face pe cei prezenti in locatia ta, sa nu uite prea curand produsul respectiv.

Vrei sa inaugurezi ceva? De comun acord, stabilim ca visurile tale sa devina realitate, iar tu vei vedea cum noua ta locatie va prezenta o atmosfera magica pentru invitatii tai.

Fiecare om de-a lungul vietii sale are parte de mai multe evenimente speciale. 

Nunta… este un eveniment unic in viata, si toti invitatii isi vor aduce aminte de acele momente deosebite, de MAGIE.

Botez… ca si la nunta, show-ul de magie, va fi mereu apreciat de catre toti invitatii prezenti.

Onomastica… pe langa un show inedit, iluzionistul face ca sarbatoritul sa fie cu adevarat pus in valoare, putand face, de ce nu, ca si cadourile primite sa-i apara intr-o maniera magica.

Fa-ti evenimentul din viata ta unic!

Invita-l pe Dan, care sa-ti ofere un altfel de spectacol, mult mai incitant, atragator si de bun gust, ce va face sa se vorbeasca despre evenimentul tau mult timp dupa ce acesta va fi incheiat.

Daca esti interesat de reusita evenimentului tau, ne poti contacta accesand rubrica „Contact”

sau poti completa formularul de contact de pe site, pentru a putea stabili toate detaliile necesare.


Alte tipuri de evenimente: PETRECERI PRIVATE, SPECTACOLE PT COPII, ANIVERSARI, CRACIUN, REVELION, SPECTACOLE PENTRU ADULTI, OCAZII DEOSEBITE, etc.dandavid
Nu exista ocazie din viata ta, pe care Dan sa nu o poata transforma in ceva deosebit.

Atat persoane fizice cat si juridice, indiferent de evenimentul avut puteti alege una sau mai multe variante de spectacol:

  Magie de scena – 30 min ( sa fii vazut de toti spectatorii in acelasi timp )

  Magie de scena – 60 min ( compus din doua reprezentatii de 30 de minute sau o reprezentatie de 60 de minute )

  Magie Close-up – pentru grupuri mici de persoane

  Mixt – Magie de scena + Magie Close-up

Spectacolul lui David Dan este 100% interactiv, comic, atractiv si impresionant in acelasi timp.

Daca vrei ca urmatorul tau eveniment, sa fie special, nu trebuie decat sa ne contactezi la numarul de telefon: 0755/651178 (impresariat) sau sa completezi formularul de contact de pe site.

Alte servicii

Agentia Magic for Events condusa de Dan David, dispune de personal calificat si cu experienta si pentru asigurarea altor servicii cum ar fi:

  • DJ profesionist pentru  reusita evenimentului tau indiferent ca este NUNTA, BOTEZ, ANIVERSARE etc.
  • Animatoare petreceri de copii – incluzand pictura pe fata, figurine din baloane colorate, crearea de jocuri pentru copii etc
  • Sonorizare gratuita pentru evenimentele din MALL-uri si nu numai, incluzand in program un show profesionist de magie pentru copii, parinti si bunici, interactiv 100%
  • Karaoke